Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: «Ελαμψε» και τον άφησε με «άδεια χέρια» (video)

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: «Ελαμψε» και τον άφησε με «άδεια χέρια» (video)
Intime.gr

Ο Γιώργος Παράσχος έφτασε τα 902 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία και είδε τον Απόλλωνα Σμύρνης να νικάει με σχετική ευκολία τον Ατρόμητο (2-1) – Πρώτο εντός έδρας “τρίποντο” μετά από 4 μήνες! Απογοητεύουν οι Περιστεριώτες, που γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα και είδαν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να πλησιάζει στο -3.

Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο να παίξει ποδόσφαιρο, δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και… κερδίζει τις εντυπώσεις και βαθμούς. Ο Απόλλων Σμύρνης έπαιξε και πάλι χωρίς άγχος και νίκησε τον Ατρόμητο στο «Γ. Καμάρας» με 2-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο μέρος του αγώνα, προσπάθησε να παίξει οργανωμένα και να «χτίσει» σωστά τις επιθετικές του προσπάθειες, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που έψαξε την ευκαιρία, να βγει στην κόντρα επίθεση και στο ανοικτό γήπεδο.

Το σουτ του Ίσραελ Κολ (7’) βρήκε σε ετοιμότητα τον Χρήστο Μανδά, με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να έχει απάντηση και στη σέντρα-σουτ του Δήμου Μπαξεβανίδη (11’). Στην απέναντι εστία, ο Αμίρ Αγκάγιεφ (8’) αστόχησε από πλεονεκτική θέση ενώ ο Χάρης Χαρίσης (18’) σημάδεψε πολύ ψηλά σε προσπάθειά του εκτός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0. Η όμορφη συνεργασία ανάμεσα σε Μπαξεβανίδη και Μπεντινέλι στο 42’, έδωσε την ευκαιρία στον Βραζιλιάνο να νικήσει τον Μανδά με ψύχραιμο πλασέ.

Ο Αγκάγιεφ σπατάλησε, όμως, και πάλι την καλύτερη ευκαιρία, πλασάροντας πολύ ψηλά στο 54’ έπειτα από φάουλ του Χουάν Μουνίθ. Δέκα λεπτά μετά, από την όμορφη ενέργεια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο Γιώργος Μανούσος δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να βρει δίχτυα.

Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, είχαμε το 2-0 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 67’. Ο Κολ ξέφυγε από τον Δημήτρη Γούτα, πάσαρε στον Αμπιόλα Ντάουντα και ο τελευταίος με δεξί διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά. Ο Ατρόμητος δεν τα παράτησε, αλλά ο Βέρχουλστ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Χουάν Μουνίθ στο 88’. Ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 90’ στην προσπάθεια του νεοεισελθόντα Μαυρομάτη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις