Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Διπλό «ανάσα» για τους Λαμιώτες (video)

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Διπλό «ανάσα» για τους Λαμιώτες (video)
ΦΩΤΟ intime

Η Λαμία έκανε μία μεγάλη νίκη με 1-0 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Superleague και πήρε… ανάσα στη βαθμολογία.

Οι Λαμιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και με ένα πέναλτι του Αραμπούλι στο 32′ κατάφεραν να “ξεκολλήσουν” από την προτελευταία θέση του πρωταθλήματος. Συνέχισε το αρνητικό εντός έδρας σερί η “ελαφρά ταξιαρχία”, φθάνοντας τις 7 ήττες σε 10 ματς.

Το παιχνίδι

Η Λαμία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και “απείλησε” πρώτη για ένα γκολ, στέλνοντας μάλιστα την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 11′ με τον Αραμπούλι να είναι όμως σε θέση οφσάιντ και το τέρμα να ακυρώνεται.

Σημαντική ευκαιρία έχασε κι ο Καραμάνος στο 17′ για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 32′ από τη βούλα του πέναλτι. Ο Φατιόν έκανε χέρι κι ο Αραμπούλι σκόραρε από τα 11 βήματα για το 1-0.

 

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο γκολ με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς στο 43′, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Επασί κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Μπεντινέλι στο 56′ κι ο Φατιόν σούταρε άουτ στο 65′. 

Άστοχος ήταν και ο Σλίβκα με κεφαλιά στο 75′, με τις δύο ομάδες να μένουν και με 10 παίκτες στο τέλος, από τις αποβολές των Ρόμανιτς και Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα αμφότεροι.

Το 1-0 παρέμεινε έτσι μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης, με τη Λαμία να πανηγυρίζει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και να φθάνει τους 15 βαθμούς σε 20 αγώνες, προσπερνώντας τον Παναιτωλικό στη βαθμολογίας της Superleague. Παρέμεινε 9ος με 22 βαθμούς, ο Απόλλων Σμύρνης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις