Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης: Ο Ιωαννίδης γλίτωσε τα χειρότερα και μένει ένα μήνα εκτός δράσης

Απόλλων Σμύρνης: Ο Ιωαννίδης γλίτωσε τα χειρότερα και μένει ένα μήνα εκτός δράσης
ΦΩΤΟ Intime

Ο άσχημος τραυματισμός του Νίκου Ιωαννίδη στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη ευτυχώς δεν ήταν όσο σοβαρός φάνηκε και ο Έλληνας επιθετικός θα μείνει εκτός για ένα μήνα λόγω κατάγματος στην δεξιά κόγχη. 

Η φοβερή σύγκρουση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Σωκράτη Διούδη, με τον επιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκο Ιωαννίδη, στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στην Ριζούπολη σήμερα (6/1) το μεσημέρι, έκοψε σε όλους την… ανάσα.

Click4More: Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Σοκαριστική σύγκρουση Διούδη με Ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο Έλληνας επιθετικός

Η σύγκρουση και των δύο ήταν αρκετά σφοδρή, με τον Διούδη να έχει ματώσει κοντά στη μύτη. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν για λίγα λεπτά ξαπλωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, ο Ιωαννίδης –έχοντας τις αισθήσεις του- αποχώρησε με κολάρο και με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Απ’ τη μεριά του, ο Διούδης σηκώθηκε και συνέχισε να αγωνίζεται με… δυσκολία, βάζοντας προστατευτικό στη μύτη και δεχόμενος και πάλι τις ιατρικές βοήθειες λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιωαννίδη έδειξαν ζημιά μεν, αλλά όχι τόσο σοβαρή όσο φάνηκε αρχικά ευτυχώς, αφού έχει υποστεί κάταγμα δεξιάς κόγχης, το οποίο είναι το κόκκαλο κάτω από το μάτι του. Ο Έλληνας επιθετικός θα μπορούσε να έχει πάθει πολύ μεγάλη ζημιά, αλλά τελικά θα μείνει εκτός δράσης μόλις για ένα μήνα και θα είναι σε θέση να επιστρέψει κανονικά στα γήπεδα ύστερα. 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις