Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποσύρθηκε αήττητος ο θρυλικός Nurmagomedov! Συγκλόνισε με δάκρυα για τον νεκρό πατέρα του

Αποσύρθηκε αήττητος ο θρυλικός Nurmagomedov! Συγκλόνισε με δάκρυα για τον νεκρό πατέρα του

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μου αγώνας» αποκάλυψε ο Khabib Nurmagomedov, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Justin Gaethje στο UFC 254 και το απίστευτο 29-0! «Λύγισε» ο Νταγκεστανός «μαχητής», που πριν από λίγο καιρό «έχασε» τον πατέρα του.

Αφήνει ένα απίστευτο «αποτύπωμα» στο χώρο του UFC. Ο Khabib Nurmagomedov έβγαλε τα γάντια του, λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Justin Gaethje (τον οποίο κέρδισε με υποταγή στο δεύτερο γύρο του main event του UFC254) και ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση.

Ο 33χρονος αήττητος πρωταθλητής της lightweight δεσμεύτηκε στη μητέρα του πως θα σταματήσει στο πρώτο παιχνίδι έπειτα από την απώλεια του πατέρα του (πέθανε πριν από λίγους μήνες από κορονοϊό). Στον… επίλογό του ο Nurmagomedov κάλεσε τον κόσμο να μοιράζεται χρόνο με τους γονείς

Λίγο νωρίτερα και αφού κέρδισε τον αντίπαλο του, ο Νταγκεστανός «μαχητής» έκανε νόημα στο προπονητικό του τιμ, να καθίσουν στην άκρη, γονάτισε στο κέντρο του οκτάγωνου και… πλάνταξε στο κλάμα. Ο θρυλικός αυτός αθλητής αποσύρεται από το χώρο των μαχητικών αθλημάτων αήττητος, με το απίστευτο ρεκόρ των 29 νικών!

 

«Σήμερα θέλω να πω ότι ήταν η τελευταία μου μάχη. Δεν μπορώ να έρχομαι εδώ χωρίς τον πατέρα μου. Όταν μου είπαν από το UFC για τον αγώνα με τον Gaethje μιλούσα με τη μητέρα μου για τρεις μέρες.

Δεν ήθελε να παλέψω χωρίς τον πατέρα μου. Της υποσχέθηκα ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας, της έδωσα το λόγο μου, πρέπει να τον κρατήσω.

Ένα πράγμα θέλω από το UFC, να με βάλει στη νούμερο ένα θέση γιατί το αξίζω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥@khabib_nurmagomedov финишировал Дастина Гетжи! #ufc254

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη khabib nurmagomedovufs (@khabib__nurmagomedovufs) στις

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις