Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Ιντιάνα Πέισερς και Νιου Ορλίνς Πέλικανς προκρίθηκαν στα τελικά του In Season Tournament στο Λας Βέγκας

Αποτελέσματα NBA: Ιντιάνα Πέισερς και Νιου Ορλίνς Πέλικανς προκρίθηκαν στα τελικά του In Season Tournament στο Λας Βέγκας
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Ιντιάνα Πέισερς πήραν σπουδαία νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς με 122-112 και την πρόκριση για τα ημιτελικά του In Season Tournament του NBA, τα οποία και θα διεξαχθούν στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Με τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον να κάνει… όργια και να φθάνει στο πρώτο triple double της καριέρας του, οι Ιντιάνα Πέισερς πραγματοποίησαν μεγάλη ανατροπή στο φινάλε και απέκλεισαν το φαβορί του In Season Tournament του NBA, τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Χαλιμπέρτον τελείωσε το ματς με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ, με τον Μπάντι Χιλντ να προσθέτει 21 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τους ηττημένους Σέλτικς ξεχώρισαν οι Τζέισον Τέιτουμ με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και Τζέιλεν Μπράουν με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στο άλλο νοκ άουτ του In Season Tournament του NBA, οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς επικράτησαν με 127-117 των Σακραμέντο Κινγκς του άποντου Σάσα Βεζένκοφ. Ο Μπράντον Ινγκραμ με 30 πόντους και 8 ριμπάουντ, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, ενώ ο Χέρμπερτ Τζόουνς με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ, έκανε επίσης τη διαφορά για τους νικητές.

Για τους ηττημένους “Βασιλιάδες”, ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ ο Ντι Αρον Φοξ προσέθεσε 30 πόντους.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/12), η δράση συνεχίζεται με τους Μιλγουόκι Μπακς να αντιμετωπίζουν τους Νιου Γιορκ Νικς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις