Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Οι Νιου Γιορκ Νικς «άλωσαν» τη Βοστώνη και πλησίασαν τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάταξη

Αποτελέσματα NBA: Οι Νιου Γιορκ Νικς «άλωσαν» τη Βοστώνη και πλησίασαν τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάταξη
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μπόστον Σέλτικς φαίνεται ότι βρίσκονται στο… ρελαντί στο τέλος της κανονικής διάρκειας του NBA και οι Νιου Γιορκ Νικς το εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν εκτός έδρας νίκη με 118-109 και να ανέβουν μόνοι τους στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Ανατολή, με μία νίκη λιγότερη από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της πρώτης φάσης της σεζόν έτσι, οι Νιου Γιορκ Νικς μπορούν να “χτυπήσουν” ακόμη και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Ανατολής στο NBA, μετά το νέο σόου του Τζέιλεν Μπράνσον κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

Στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ο Μπράνσον πρόσθεσε μία ακόμη τρομερή εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στη Βοστώνη με 39 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους, ο Τζέισον Τέιτουμ έμεινε στα ρηχά, με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχώρισε η ήττα των Σακραμέντο Κινγκς από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς με 123-125, η οποία “κλείδωσε” την παρουσία της ομάδας του Σάσα Βεζένκφο στα play in της Δύσης. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 11 λεπτά και είχε 5 πόντους, με 1/1 δίποντο, 1/4 τρίποντα, αλλά και 2 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Ντιτρόιτ Πίστονς – Σικάγο Μπουλς 105-127

Γιούτα Τζαζ – Χιούστον Ρόκετς 124-121

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 92-100

Σακραμέντο Κινγκς – Νιου Ορλίνς Πέλικανς 123-125

Μπόστον Σέλτικς – Νιου Γιορκ Νικς 109-118

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις