Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Νίκη για Μπακς με τρομερό Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Νίκη για Μπακς με τρομερό Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Ντάλας Μάβερικς με σκορ 129-117, έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε τρομερό βράδυ, αφού ο «Greak Freak» τελείωσε τον αγώνα με 48 πόντους, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς στο ΝΒΑ.

O συγκλονιστικός  Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους 48 πόντους που σημείωσε για τους Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς, έδωσε τη νίκη στα «ελάφια» απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς, έχοντας άξιο συμπαραστάτη για ένα ακόμη παιχνίδι τον Ντέμιαν Λίλαρντ που είχε 30.

Το Μιλγουόκι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 25 πόντους, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην έδρα του Ντάλας και να πάρει τη νίκη στον Ευρωπαϊκό «εμφύλιο» μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος αθλητής είχε 40 πόντους και αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη για τους Μάβερικς, οι οποίοι έμειναν χωρίς τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Σε άλλο ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ο Ντεζούντε Μάρεϊ έστειλε το παιχνίδι στη παράταση στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, στη συνέχεια σημείωσε επτά συνεχόμενους πόντους στον έξτρα χρόνο, επιτρέποντας στους οικοδεσπότες Ατλάντα Χοκς να ξεπεράσουν την έκρηξη 60 πόντων του Στέφεν Κάρι και να φτάσουν στη νίκη με 141-134 επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Κάρι, ο οποίος είχε σκοράρει 13 πόντους των Γουόριορς στη σειρά για να φτάσει τους 52 μέχρι εκείνο το σημείο, είχε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δεν πρόλαβε στο τρέξικο και το σουτ που επιχείρησε πριν ηχήσει η κόρνα της λήξης. Στην παράταση οι Χοκς εξασφάλισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους σημειώνοντας τους πρώτους 11 πόντους της παράτασης.

Ο Κάρι, ο οποίος είχε 22 από τους 60 πόντους του στην τέταρτη περίοδο, πέτυχε οκτώ από τους 11 πόντους του Γκόλντεν Στέιτ στην παράταση, ολοκληρώνοντας το δεύτερο παιχνίδι 60 πόντων στην καριέρα του.

Η προσπάθειά του για ένα νέο υψηλό σταδιοδρομίας, ένα τρίποντο με 54,3 δευτερόλεπτα να απομένουν, ήταν εκτός στόχου, αφήνοντάς τον δύο πόντους λιγότερο από τους 62 που είχε απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς το 2021.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ

Ατλάντα-Γκόλντεν Στέιτ 141-134 παράταση

Σικάγο-Σακραμέντο 115-123

Σαν Αντόνιο-Κλίβελαντ 101-117

Ντάλας-Μιλγουόκι 117-129

Νέα Υόρκη-ΛΑ Λέικερς 105-113

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις