Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Ισοφάρισαν Σανς και Καβαλίερς

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Ισοφάρισαν Σανς και Καβαλίερς

Οι Σανς και οι Καβαλίερς κατάφεραν να φέρουν στα ίσια (1-1) τις σειρές με τους Κλίπερς και Νικς, αντίστοιχα, για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA.

Με τον Ντέβιν Μπούκερ να βγαίνει μπροστά οι Σανς επικράτησαν των Κλίπερς με 123-109 στο Φοίνιξ και έκαναν το 1-1 στη σειρά που μεταφέρεται στο Λος Άντζελες για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Ο Μπούκερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους (25 στο δεύτερο ημίχρονο) και ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ήλιων», που είχαν σε καλή ημέρα και τον Κέβιν Ντουράντ, που σημείωσε 25 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες τους ήταν οι Τόρτι Κρεγκ με 17 πόντους και Κρις Πολ με 16 πόντους και 8 ασίστ.

Από πλευράς Κλίπερς, ο Καγουάι Λέοναρντ είχε 31 πόντους και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ 28 πόντους.

Στο 1-1 βρίσκεται και η σειρά των Καβαλίερς με τους Νικς, μετά τη νίκη της ομάδας του Κλίβελαντ με 107-90.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ντάριους Γκάρλαντ με 32 πόντους. Καθοριστικός και ο Λεβέρτ ε 24 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο ενώ 17 πόντους με 13 ασίστ είχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

Για την ομάδα της Νέας Υόρκης, που εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ο Τζούλιους Ραντλ είχε 22 πόντους και ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 20 πόντους.

Στη Βοστώνη οι Σέλτικς επικράτησαν εύκολα των Χοκς με 119-106 και έκαναν το 2-0 στη σειρά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 29 πόντους και 10 ριμπάουντ με τον Ντέρικ Γουάιτ να προσθέτει 26 πόντους και τον Τζέιλεν Μπράουν να έχει 22 πόντους.

Για τα «γεράκια» ο Ντεζάντε Μάρεϊ είχε 29 πόντους, ο Τρέι Γιανγκ είχε 24 πόντους και από 18 πόντους σημείωσαν οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ΝτιΆντρε Χάντερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις