Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Βγάζουν σκούπα οι Νάγκετς, αντέδρασαν οι Χοκς

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Βγάζουν σκούπα οι Νάγκετς, αντέδρασαν οι Χοκς

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να πραγματοποιεί ακόμα μία κυριαρχική εμφάνιση, οι Νάγκετς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 120-111 στη Μινεσότα, έκαναν το 3-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα πλέι οφ της Δύσης στο NBA και θέλουν ακόμα μία νίκη για να βρεθούν στον δεύτερο γύρο.

Ο Νίκολα Γιόκιτς πρόσθεσε ακόμα ένα triple double στην καριέρα του, μετρώντας 20 πόντους, 12 ασίστ και 11 ριμπάουντ, με τους Νάγκετς να θέλουν να “σκουπίσουν” τους Τίμπεργουλβς με ακόμα μία νίκη στη Μινεσότα.

Αυτό το triple-double, ήταν το έβδομο για τον Γιόκιτς στην εφετινή σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο μοναδικός σέντερ με περισσότερα triple-double, είναι ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (9).

Πολύ καλός για τους νικητές, ήταν και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με 25 πόντους κι εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ συνέβαλε με 18 πόντους και εννέα ασίστ. 

Οσον αφορά στην ομάδα της Μινεσότα, ξεχώρισαν ο Αντονι Εντουαρντς με 36 πόντους και ο Καρλ Αντονι Τάουνς με 27 πόντους.

Με πρωταγωνιστής τον Τζέιλεν Μπράνσον, ο οποίος μέτρησε 21 πόντους και 6 ασίστ, οι Νικς επικράτησαν εντός έδρας των Καβαλίερς με 99-79 και έκαναν το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά.

Από τους νικητές διακρίθηκαν ακόμα οι ο Αρ Τζέϊ Μπάρετ με 19 πόντους και οκτώ ριμπάουντ και Τζος Χαρτ με 13 πόντους κι έξι ριμπάουντ. 

 Από τους Καβαλίερς, ξεχώρισε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, με 22 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Τέλος, ο Τρέϊ Γιανγκ σημείωσε 32 πόντους κι έδωσε εννέα ασίστ, στην νίκη των Χοκς επί των Σέλτικς με 130-122, με την ομάδα της Ατλάντα να μειώνει την σειρά σε 2-1. Ο Ντεζούντε Μάρεϊ πέτυχε 25 πόντους για τους Χοκς, ενώ από την ομάδα της Βοστώνης, κορυφαίος ήταν ο Τζέϊσον Τέιτουμ με 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις