Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

«Αποθέωσε» τον Ποστέκογλου ο Κλοπ πριν το Τότεναμ – Λίβερπουλ

«Αποθέωσε» τον Ποστέκογλου ο Κλοπ πριν το Τότεναμ – Λίβερπουλ
Reuters

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άγγελο Ποστέκογλου ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Τότεναμ (30/9, 19:30) για την 7η αγωνιστική στην Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Άγγελος Ποστέκογλου στην Τότεναμ, στη συνέντευξη Τύπου της Λίβερπουλ για το εκτός έδρας ματς με τους “σπερς”.

«Είναι ένα πραγματικά δυνατό τεστ. Δεν έχουμε δώσει μέχρι τώρα κάποιο εύκολο ματς, αυτά με Νιούκαστλ και Τσέλσι εκτός έδρας ήταν δύσκολα. Η Τότεναμ τα πάει επίσης καλά και ο Άγγελος φαίνεται πως ανήκει στους κορυφαίους.

Ανυπομονώ να τον συναντήσω. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όλοι, βλέποντας πώς έπαιζε η Τσέλσι, κατάλαβαν πόσο καλός προπονητής είναι. Νομίζω πως η Τότεναμ καιγόταν να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και σε μία χρονιά που ο Κέιν αφήνει το σύλλογο, εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά.

Είναι μία ομάδα που σε συναρπάζει όταν την βλέπεις και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι ένα πραγματικό τεστ και για τις δύο ομάδες» είπε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Και οι δύο ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο και αυτά είναι καλά νέα επειδή τα τελευταία χρόνια όταν έπαιζες με την Τότεναμ, είχες απέναντί σου μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στις αντεπιθέσεις. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει στο μυαλό της την κατοχή μπάλας και το πώς θα δημιουργήσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις