Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αποθέωση Marca για Αϊτόρ: « Ο νέος θεός της Αθήνας»

Αποθέωση Marca για Αϊτόρ: « Ο νέος θεός της Αθήνας»
ΦΩΤΟ Intime

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Αϊτόρ με φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν έχουν μείνει απαρατήρητες στην Ισπανία, με την Marca να πλέκει το εγκώμιο του άσου του Παναθηναϊκού.

Αναμφίβολα ο Αϊτόρ αυτή τη περίοδο, ο Αϊτόρ θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Super League 1 και του Παναθηναϊκού έχοντας σημειώσει 5 γκολ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η ισπανική Marca αφιέρωσε ειδική στήλη για τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού, εκθειάζοντας το εντυπωσιακό του φετινό ξεκίνημα αλλά και τον καθοριστικό ρόλο που είχε στο τέλος της περσινής σεζόν με το γκολ που πέτυχε στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, χαρίζοντας το κύπελλο στους ΄΄πράσινους΄΄.

Το ισπανικό μέσο μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον άσο του ”τριφυλλιού”, ως τον νέο θεό της Αθήνας,

«Ο Αϊτόρ ήταν πρωταγωνιστής στο Κύπελλο που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν και φέτος στο εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν με πέντε γκολ σε ισάριθμα ματς. Είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα»,

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως «ο αποκλεισμός από τη Σλάβια ήταν η μοναδική σκιά στη σεζόν αφήνοντας την ομάδα εκτός Ευρώπης. Φέτος θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά θέση στην Ευρώπη και ο Αϊτόρ να επιβεβαιώσει τη θέση του ως ο νέος Θεός της Αθήνας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις