Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο ο Γούτας

Αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο ο Γούτας
Intime.gr

Ο… κλεισμένος από την ΑΕΚ, Δημήτρης Γούτας, αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο με μήνυμα μέσω των social media.

Ο Δημήτρης Γούτας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο και με μήνυμά του στο instagram αποχαιρέτησε την ομάδα του Περιστερίου. Ο 27χρονος αμυντικός έκανε λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε και.. ευχήθηκε τα καλύτερα στους “κυανόλευκους”.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γούτας φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου από το Περιστέρι σε 79 παιχνίδια, πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.

«Καθώς ολοκληρώνεται άλλος ένας κύκλος στην ποδοσφαιρική μου ζωή, νιώθω την ανάγκη, και όχι την υποχρέωση, να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλη την οικογένεια του Ατρόμητου.

Τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο ιδιαίτερα για την πίστη και την στήριξη σε εμένα, όλους τους προπονητές, και όλους όσους αποτελούσαν το τεχνικό team ανά περίοδο, τους εργαζόμενους και κάθε έναν από τους συμπαίχτες που είχα αυτά τα δύο χρόνια.

Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και μόνο επιτυχίες με υγεία σε όλους. Φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων και γεμάτος αναμνήσεις και θετικά συναισθήματα»,αναφέρει ο Δημήτρης Γούτας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Goutas (@goutas_6)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις