Αθλητικά

Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών ο Γιαννακόπουλος!

Ένταση με το... καλημέρα στους τελικούς της Basket League μετά το αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εξαιρεθεί από τα ντέρμπι των "αιωνίων" ο Τάσος Πηλοϊδης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό και έθεσε αίτημα εξαίρεσης του Τάσου Πηλοϊδη, λέγοντας πως “δεν είναι επαρκής για τόσο σπουδαία παιχνίδια”, όπως είναι οι τελικοί μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο λόγος είχε να κάνει και με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον συγκεκριμένο ρεφ να έχει “κοπεί” από τα τεστ της FIBA.

Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι το απέρριψαν, με τον Πηλοϊδη να κληρώνεται στο δεύτερο ματς (του ΣΕΦ, μαζί με τους Χριστοδούλου και Φούφη) και τον πρόεδρο της “πράσινης” ΚΑΕ να αποχωρεί προς ένδειξη διαμαρτυρίας.

Tην πρεμιέρα των τελικών (Πέμπτη 22/5) θα την αναλάβουν οι Γκόντας, Τανατζής και Ταβουλαρέας.

Απειλεί με αποχή απ΄το Μουντομπάσκετ ο Ολυμπιακός!

Το πρόγραμμα των τελικών

Με… σκούπα στους “αιώνιους” τελικούς ο Παναθηναϊκός

Τον… σκότωσε ο Σπανούλης! “Καθάρισε” τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα