Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αραβικές “σειρήνες” για τον Σουντανί του Ολυμπιακού

Αραβικές “σειρήνες” για τον Σουντανί του Ολυμπιακού
ΦΩΤΟ Intime

Τον Χιλάλ Σουντανί φέρεται πως επιθυμεί διακαώς να κάνει δικό της η Αλ Νασρ και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

“Φωτιές” ανάβει δημοσίευμα της εφημερίδας “Okaz” από την Σαουδική Αραβία, αφού αναφέρει πως η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του επιθετικού της ομάδας, Χιλάλ Σουντανί.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται ποσό, αλλά τονίζεται ότι ο παίκτης θεωρείται από τους ιθύνοντες της Αλ Νασρ, ο ιδανικός αντικαταστάτης του Νιγηριανού, Αχμέντ Μούσα.

Η εκτίμηση που έχει στο πρόσωπό του ο προπονητής της ομάδας από το Ντουμπάι, Ρούι Βιτόρια, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Γκιμαράες, φαίνεται πως θα επιτεχύνει τις κινήσεις της Αλ Νασρ.

Θυμίζουμε πως ο Σουντανί αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κροατία, όπου και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη τον Φεβρουάριο στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την Superleague.

Την ίδια στιγμή στο ήδη ανοιχτό… μέτωπο του Ομάρ Ελαμπντελαουί, φαίνεται πως οι μνηστήρες πολλαπλασιάζονται καθώς μετά τη Σέφιλντ εμφανίστηκε και η Μπέρνλι, η οποία βολιδοσκοπεί τον παίκτη.

Η κατάσταση πάντως θα ξεκαθαρίσει τον Μάιο, με τον Ολυμπιακό να θέλει μεν να κρατήσει τον παίκτη, αλλά να μην είναι διατεθειμένος να δώσει το 1 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Νορβηγός για ανανέωση, ενώ και ο ίδιος ίσως δυσκολευτεί αρκετά να βρει αυτά τα λεφτά, ακόμα και στην Αγγλία, μετά τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις