Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: Αποστολή με τις μετεγγραφές αλλά χωρίς Μπερτόγλιο, Ντένις και Γκάνεα

Άρης – ΑΕΚ: Αποστολή με τις μετεγγραφές αλλά χωρίς Μπερτόγλιο, Ντένις και Γκάνεα
Intime.gr

Μπορεί η ομάδα του Άρη να είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία 19χρονου οπαδού της, αλλά την ίδια στιγμή έχει.. μπροστά της το “μεγάλο” εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Superleague 1.

Με την προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η (μίνι) προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ (02/02, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Προπόνηση στην οποία έδωσε το παρών και ο Σαλέμ Εμπακατά, ο οποίος αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να ανακοινωθεί και επίσημα και να γίνει το τρίτο απόκτημα του Άρη κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Τα άλλα δύο αποκτήματα, Σεϊκ Ντουκουρέ και Λουίς Πάλμα, συμπεριλήφθηκαν από τον Άκη Μάντζιο στην αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στο «Δικέφαλο». Αντίθετα, σε αυτή δεν είναι τα ονόματα των Φακούντο Μπερτόγλιο, Κρίστιαν Γκάνεα και Ντένις, οι οποίος δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

H αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις