Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: Με σόου Ρογκαβόπουλου η Ένωση πήρε φιλική νίκη στη Θεσσαλονίκη

Άρης – ΑΕΚ: Με σόου Ρογκαβόπουλου η Ένωση πήρε φιλική νίκη στη Θεσσαλονίκη
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 59-66 σε φιλική αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να… λάμπει από πλευράς Ένωσης. 

Με τον Νίκο Ρογκαβόπουλον να σημειώνει 15 πόντους, όντας πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ -και τον Κιθ Λάνγκφορντ να ακολουθεί με 12- η Ένωση ξεκίνησε επιτυχώς τη σειρά φιλικών αναμετρήσεων που έχει να δώσει στη Θεσσαλονίκη, αφού επικράτησε με 59-66 του Άρη. 

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αφού παρ’ ότι η ΑΕΚ ξέφυγε με 11 πόντους διαφορά στο ημίχρονο (25-36), ο Άρης αντεπιτέθηκε και μείωσε στους 5, με το 3ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ 42-47, πριν τελική οι φιλοξενούμενοι πάρουν τη νίκη στο τέλος.

Για τον Άρη αυτό ήταν το πρώτο ματς προετοιμασίας, ενώ ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι Ράις και Γόντικας και οι Κατσίβελης, Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς και Ματσιούλις έμειναν στην Αθήνα.

Τη Δευτέρα (7/9) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε νέα φιλική αναμέτρηση, προτού επιστρέψει στην Αθήνα για τα φιλικά με τον Προμηθέα (9/9), Περιστέρι (12/9) και ξανά τον ΠΑΟΚ (16/9), με στόχο η Ένωση να είναι πανέτοιμη για το Final-8 του Basketball Champions League που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Αθήνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις