Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: Οι «φωνές» για πέναλτι του Ρόουζ στην παράταση και το ειρωνικό σχόλιο του Ματίας Αλμέιδα

Άρης – ΑΕΚ: Οι «φωνές» για πέναλτι του Ρόουζ στην παράταση και το ειρωνικό σχόλιο του Ματίας Αλμέιδα
Eurokinisi

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τον Άρης και αποκλείστηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα να θέτει θέμα πέναλτι, ζητώντας χέρι του Ρόουζ. Το σχετικό σχόλιο του Ματίάς Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη έμεινε στο 1-1 σε κανονική διάρκεια και πέναλτι, με την Ένωση όμως να «φωνάζει» για μια φάση στο 105’ της αναμέτρησης, ζητώντας χέρι και πέναλτι.

Στη συγκεκριμένη φάση, ο Πόνσε σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Άρη, με την ΑΕΚ να ζητάει πέναλτι, ισχυριζόμενη πως -στο τάκλιν που έκανε- ο Ρόουζ έκανε πέναλτι, ακουμπώντας την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή και το VAR να ισχυρίζονται πως η μπάλα ακούμπησε στο χέρι που ο παίκτης των γηπεδούχων στηριζόταν.

Για την συγκεκριμένη φάση, τοποθετήθηκε η ΑΕΚ στους επίσημους λογαριασμούς που έχει στα social media, τονίζοντας πως το χέρι του παίκτη του Άρη δεν ήταν χέρι στήριξης.

Λίγο αργότερα, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ο Ματίας Αλμέιδα είδε πως… απουσίαζε ερώτηση από τους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη επίμαχη φάση με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί.

Χωρίς να σχολιάσει απολύτως τίποτα, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο σχετικά με την απουσία ερώτησης για το χέρι του Ρόουζ λέγοντας «Ρώτησε κανείς για το πέναλτι;». Και ύστερα αποχώρησε…

“Και τώρα;;; τι;” ανέφερε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, σχολιάζοντας την επίμαχη φάση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις