Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: Πάει με Σέρχιο Αραούχο στον «τελικό» της Θεσσαλονίκης

Άρης – ΑΕΚ: Πάει με Σέρχιο Αραούχο στον «τελικό» της Θεσσαλονίκης
Intime.gr

Η ΑΕΚ δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς το Σάββατο (19:30) εναντίον του Άρη και ο Σέρχιο Αραούχο θέλει πάση θυσία να… βοηθήσει την Ένωση.

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει υποστεί θλάση β΄ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, αλλά καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να παίξει έστω και για λίγο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, θα ανέβει μαζί με την αποστολή της Ένωσης, καθώς θα βραβευτεί για την ενέργειά του και τη γενικότερη στάση του στην ιστορία του αδικοχαμένου Άλκη.

Από την ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες, καθώς δεν πρόκειται να παρθεί το παραμικρό ρίσκο για την υγεία του παίκτη. Πάντως, ο Αργεντινός δείχνει αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα στον “τελικό” που δίνει στην έδρα του Άρη, μιας και η αναμέτρηση θα κρίνει -κατά πάσα πιθανότητα- ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Οι Όγκνιεν Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς έκαναν θεραπεία, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκε ατομικά. Όλοι τους έμειναν, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις