Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: Το αλαλούμ με το λάθος του διαιτητή (video)

Άρης – ΑΕΚ: Το αλαλούμ με το λάθος του διαιτητή (video)
ΦΩΤΟ intime

Ένα απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Βικελίδης”, καθώς ένα λάθος του διαιτητή έφερε διακοπή αρκετών λεπτών στην αναμέτρηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μανόλο Χιμένεθ σήκωσε για αλλαγή τους Σάκχοφ και Ολιβέιρα, με τον πρώτο να περνάει κανονικά στο γήπεδο, αλλά τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς, πριν γίνει και η δεύτερη αλλαγή (πέμπτη για την ΑΕΚ στο ματς).

Άρης – ΑΕΚ: Διπλό για την Ένωση με «σφραγίδα» Χιμένεθ και Λιβάι Γκαρσία (videos)

Με βάσει τους νέους κανονισμούς επιτρέπονται πέντε αλλαγές σε κάθε ομάδα, αλλά με μόνο τρεις διακοπές, γεγονός που δεν επέτρεπε έτσι στον Πορτογάλο επιθετικό να αντικαταστήσει τον Ανσαριφάρντ αμέσως μετά. Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα, αλλά το ίδιο έκανε και ο Άρης που δεν ήθελε κάποια παράβαση των κανονισμών στη συνέχεια.

Δημιουργήθηκε έτσι ένα απίθανο αλαλούμ, με τον έμπειρο Κροάτη ρέφερι, Ιβάν Μπέμπεκ, να αναλαμβάνει την ευθύνη, αλλά να “ροκανίζει” και τον χρόνο για να δώσει σε όλους εξηγήσεις. Ο δε Ολιβέιρα ξανά φόρεσε το μπουφάν του και επέστρεψε στον πάγκο εμφανώς εκνευρισμένος με την απόφαση του διαιτητή.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις