Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης: Απρόοπτο με Κάτσε πριν τον ΟΦΗ

Άρης: Απρόοπτο με Κάτσε πριν τον ΟΦΗ
ΦΩΤΟ Intime

Ανησυχία επικρατεί στον Άρη καθώς στη σημερινή (17/12) προπόνηση, ο Έργκις Κάτσε, αποχώρησε με ενοχλήσεις και μένει να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και αν θα συμμετάσχει στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Superleague.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ήταν, ουσιαστικά, η τελευταία πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/12, 19:30) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Εργκις Κάτσε αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Επιπλέον, ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αλι Αντέμ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (U21 Βόρεια Μακεδονία).

Το σημερινό (17/12) πρόγραμμα περιλάμβανε βίντεο-ανάλυση, ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις. Μετά την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα «πετάξει» στη συνέχεια για το Ηράκλειο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις