Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Άρης: Ατομικό ο Ντουκουρέ – Επιστροφή Πάλμα κόντρα στον Ατρόμητο

Άρης: Ατομικό ο Ντουκουρέ – Επιστροφή Πάλμα κόντρα στον Ατρόμητο
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Σέικ Ντουκουρέ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Διαθέσιμος ο Πάλμα για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Οι παίκτες του Άρη εντείνουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Άλαν Πάρντιου να έχει έναν ”πονοκέφαλο” και αυτός ακούει στο όνομα του Ντουκουρέ ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα κρίνεται αμφίβολη.

Αντίθετα, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ”κιτρινόμαυρων”, ο Πάλμα ο οποίος εξέτισε την ποινή του μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έτσι θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Πάρντιου για επιστροφή στις νίκες.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ:

”Με τον Σεϊκ Ντουκουρέ να ακολουθεί και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και τακτική.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (05/11, 19:00), στον οποίο επιστρέφει ο Λουίς Πάλμα (εξέτισε την ποινή του).”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις