Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης – Ατρόμητος: Με τριάρα στη 2η θέση οι «κίτρινοι» (videos)

Άρης – Ατρόμητος: Με τριάρα στη 2η θέση οι «κίτρινοι» (videos)
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης ήταν ανώτερος από τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πήρε άνετα τη νίκη με 3-0 στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστική της Superleague, για να προσπεράσει ξανά τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση της βαθμολογίας. 

Οι “κίτρινοι” άνοιξαν από νωρίς το σκορ με μία γκολάρα του Γκάνεα και ήλεγξαν στη συνέχεια το ματς, το οποίο και “καθάρισαν” με μία κεφαλιά “ψαράκι” του Σάσα στο 65′.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σίλβα στο 80′ μετά από ωραία συνεργασία με τον Μάνο και ενώ αμφότεροι είχαν περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Το παιχνίδι

Ο Άρης πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να “πιέσει” την άμυνα του Ατρομήτου. Ο Σάσα στο 8΄με κεφαλιά και ο Μπρούνο Γκάμα με σουτ στο 11′ και το 16′ δεν κατάφεραν όμως να στείλουν την μπάλα προς την εστία.

Η πρώτη τελική προς το τέρμα του Θεοδωράκη ήρθε στο 22′ και μετατράπηκε σε γκολ, αφού ο Γκάνεα με μία “οβίδα” από μακριά, έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας και στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.

 

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά το πλασέ του Νταβιώτης στο 25΄έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ κι ένας “κεραυνός” του Νάτσου στο 43′, πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τον Άρη να έχει τον έλεγχο και τους φιλοξενούμενους να αδυνατούν να “απειλήσουν” την εστία του Κουέστα. Οι “κίτρινοι” ήταν έτσι αυτοί που βρήκαν και ένα δεύτερο γκολ για να “καθαρίσουν” το ματς.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Κριστιάν Γκάνεα, έβγαλε εξαιρετική σέντρα από αριστερά και ο Σάσα “πετάχτηκε” στο πρώτο δοκάρι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά “ψαράκι” στο 65′.

 

Το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια του αγώνα ήταν το τελικό σκορ, αφού η ομάδα του Μάντζιου βρήκε και τρίτο γκολ με δύο αλλαγές του Έλληνα τεχνικού. Σίλβα και Μάνος συνδυάστηκαν άψογα στην αντεπίθεση, μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο πρώτος με άψογο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 3-0.

 

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τον Άρη να προσπερνάει έτσι ξανά τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και να μένει μόνος δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό, εν αναμονή και του αποτελέσματος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Ατρόμητος

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν (79΄Σάκιτς), Γκάνεα, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα (79΄Κάτσε), Τζέγκο, Μπερτόλιο (64΄Μαντσίνι), Γκάμα, Μπρούνο (69΄Σάντε Σίλβα), Μήτρογλου (64΄Μάνος)

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γκάλο (74΄Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ, Νταβιώτης (66΄Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (66΄Χριστοδουλόπουλος), Εντομβόνγι (46΄Κωτσόπουλος -68 λ.τ. Μάτιτς)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις