Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άρης: Εκνευρισμός για Ματέο Γκαρσία και «ματιά» σε Ιωάννου

Άρης: Εκνευρισμός για Ματέο Γκαρσία και «ματιά» σε Ιωάννου
Intime.gr

Θέμα με Ματέο Γκαρσία στον Άρη αλλά και ενδιαφέρον για τον Ιωάννου της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ματέο Γκαρσία δεν επέστρεψε στην ώρα του στη Θεσσαλονίκη κι έτσι δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Κυριακής (27.12.2020) την πρώτη μετά την άδεια των Χριστουγέννων,, γεγονός που έχει φέρει έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του Άρη.

Τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος «στράβωσαν» πολύ με τη συγκεκριμένη κίνηση του Αργεντινού. Ο Ματέο Γκαρσία θα κληθεί σε απολογία και θα υπάρξουν κυρώσεις, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.

Ο Άρης εξετάζει τη «βόμβα» με Πρίγιοβιτς

Την ίδια στιγμή, ο Άρης θέλει να κινηθεί στο μετεγγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρεται να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας του, εξετάζοντας την περίπτωση του Νικόλα Ιωάννου.

Ο 25χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός (19 συμ./2 γκολ) ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ κι έφτασε να αγωνιστεί έως και στην ομάδα U19 του αγγλικού συλλόγου. Το 2014 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και τον περασμένο Σεπτέμβριο «μεταπήδησε» στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις