Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Άρης: Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Ντουκουρέ

Άρης: Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Ντουκουρέ
ΦΩΤΟ Intime

Τις υπηρεσίες του Σέικ Ντουκουρέ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα στερηθεί ο Άλαν Πάρντιου, με τον μέσο του Άρη να χάνει τα κρίσιμα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός γιατρός του Ντουκουρέ επιβεβαίωσε τη διάγνωση του γιατρού του Άρη ότι ο Ιβοριανός μέσος έχει οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο.

Ο 30χρονος μέσος αναμένεται να ακολουθήσει θεραπεία στο γόνατο, ένα μέρος της οποίας θα το πραγματοποιήσει στην Ισπανία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

“Ο Σεϊκ Ντουκουρέ υποβλήθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο check up (υπέρηχο και M.R.I.) από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία, η γνωμάτευση του οποίου συμπίπτει απολύτως με αυτήν του γιατρού της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκου Ξυλούρη.

Ο ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Σεϊκ Ντουκουρέ θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις