Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης: Εκτός οι Τζέγκο και Μπεναλουάν

Άρης: Εκτός οι Τζέγκο και Μπεναλουάν
ΦΩΤΟ intime

Με δύο προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Άρη ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ (02/12, 17:15, LIVE από το Newsit.gr) για τη Superleague.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί την πρώτη ήττα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό, αλλά και τις απουσίες των Τζέγκο και Μπεναλουάν, οι οποίοι έμειναν εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

“Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της –εξ αναβολής- αναμέτρησης της Τετάρτης με την Α.Ε.Λ. (02/12, 17:15) στο Στάδιο «Αλκαζάρ», στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Για το πρώτο γκρουπ το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία και ενδυνάμωση των άνω άκρων, ενώ για το δεύτερο ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και τακτική.

Οι Τζέιμς Τζέγκο (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Γιόχαν Μπεναλουάν (ενοχλήσεις στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις