Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άρης: Επανήλθε πλήρως ο Μπρούνο Γκάμα

Άρης: Επανήλθε πλήρως ο Μπρούνο Γκάμα
ΦΩΤΟ Intime

Θετικά νέα από την προπόνηση του Άρη για τον Άκη Μάντζιο, αφού ο Μπρούνο Γκάμα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος.

Ο πρώτος τέθηκε έτσι άμεσα διαθέσιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η κατάσταση του Μαυριτανού επιθετικού, όπως και του Ντιαγέ, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα στο «Δασυγένειο».

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με τον Μπρούνο Γκάμα να προπονείται κανονικά, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να συμμετέχει στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά να κάνει ατομικό και τον Ντιαγέ να ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τη Λαμία (18/10, 19:30).

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, passing game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Στην αυριανή προπόνηση (θα γίνει και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο») αναμένονται οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας, της Τσεχίας και της Αυστραλίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις