Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρης: Επειτα από τέσσερις ώρες κατάφερε να πετάξει!

Αρης: Επειτα από τέσσερις ώρες κατάφερε να πετάξει!

Εμεινε καθηλωμένη για 4 ώρες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία«», στη Θεσσαλονίκη, η αποστολή του Αρη, αλλά μπόρεσε τελικά, να «πετάξει» για τη Γερμανία, για την αυριανή αναμέτρηση, για την 11η αγωνιστική του Champions League, με τη Βόννη.

Η πτήση των «κίτρινων» ήταν, αρχικά, να αναχωρήσει στις 10:10, η ομίχλη, ωστόσο, δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της, με συνέπεια τα στελέχη της ομάδας να έχουν βλέμμα τους «καρφωμένο» στον πίνακα ανακοινώσεων του αεροδρομίου, όπου υπήρχε συνεχής ενημέρωση για το πρόγραμμα και τις αλλαγές των πτήσεων.

Λίγο πριν της 14.00, εν τέλει, υπήρξε η τελευταία ενημέρωση, βάσει της οποίας έγινε η κλήση για επιβίβαση. Ο Αρης θα φτάσει στο Ντίσελντορφ και από εκεί θα μετακινηθεί οδικώς (60χλμ) για τον τελικό προορισμό του, τη Βόννη. Το βράδυ θα προπονηθεί στο γήπεδο της αντιπάλου του, όπου θα διεξαχθεί το αυριανό ματς.

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας, Γιάννης Αθηναίου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει, αντίθετα, στη διάθεσή του τον εσχάτως αποκτηθέντα, Μπράις Ντούβιερ. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Μάρας, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Προύιτ, Βασιλόπουλος, Ντούβιερ, Μπελ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις