Αθλητικά

Άρης: Εργασίες στο «Βικελίδης» ενόψει Ολυμπιακού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην επόμενη αγωνιστική της Super League και στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει εργασίες στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Με τα πρώτα του ματς να είναι κεκλεισμένων των θυρών, ο Άρης περιμένει ένα κατάμεστο “Βικελίδης” στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, γεγονός που “τρέχει” και τις επισκευές στις κερκίδες.

Προηγείται πάντως για τον Άρη, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την 4η αγωνιστική της Super League, ενώ ο Ολυμπιακός έχει αρχικά μπροστά του, τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο “Καραϊσκάκης”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTZARTZIDIS.EVANGELOS🇬🇷 (@vapcon_group)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters