Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άρης – Λαμία 1-1: Οι «κίτρινοι» προβλημάτισαν στο φιλικό και ανησυχούν για Καμαρά

Άρης – Λαμία 1-1: Οι «κίτρινοι» προβλημάτισαν στο φιλικό και ανησυχούν για Καμαρά
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στη Λαμία στη φιλική αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» και κατάφερε να αποσπάσει στις καθυστερήσεις την ισοπαλία (1-1), ενώ τραυματίας αποχώρησε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Το αυτογκόλ του Σάσα στο 70′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιρόνε έβαλε μπροστά τη Λαμία στο σκορ, για να ισοφαρίσει τελικά στο τελικό 1-1 ο Ασλανίδης στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ματς που οι «κίτρινοι» δεν είχαν την εικόνα που υπαγορεύει η ποιότητα του ρόστερ τους.

Η ανησυχία των ανθρώνω του Άρη πάντως έχει να κάνει με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο επιθετικός που κόστισε 3,5 εκατ. ευρώ στους Θεσσαλονικείς, αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης και πλέον μένει να φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις (46’ Σιαμπάνης), Σάκιτς (71’ Σούντγκρεν), Δεληζήσης (71’ Μπεναλουάν), Ασλανίδης, Λούμορ, Ματίγια (46’ Σάσα), Ντιαγέ (62’ Τζέγκο), Ματέο (84’ Ντουάρτε), Μαντσίνι (46’ Μπερτόγλιο), Ιτούρμπε (61’ Χαΐροβιτς), Καμαρά (61’ Μάνος).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (80’ Βύντρα), Αντέτζο, Τζανετόπουλος (80’ Μαζουλουξής), Σαραμαντάς (73′ Μαρτίνες), Γκέντσογλου, Τζανδάρης (67’ Τιρόνε), Νούνιες (89’ Τρουμπούλος), Μανούσος (56’ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (56’ Καραμάνος).

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις