Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άρης – Λαμία 5-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «κιτρινόμαυρους» με μοναδική παράσταση του Πάλμα

Άρης – Λαμία 5-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «κιτρινόμαυρους» με μοναδική παράσταση του Πάλμα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης, ήταν καταιγιστικός και με μια μοναδική παράσταση του Πάλμα ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και μοίρασε μια ασίστ, διέλυσε τη Λαμία με 5-1 και επέστρεψε με εκκωφαντικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Άρης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Λαμία μπαίνοντας με διάθεση να πιέσει από νωρίς, καθώς η νίκη για την ομάδα του Πάρντιου ήταν μονόδρομος.

Στο 17΄ ο Φαμπιάνο μετά από σέντρα του Πάλμα, άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους, λύνοντας τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πάρντιου, ενώ η κόκκινη κάρτα του Μπελχαράνο τρια λεπτά αργότερα μετά από λογομαχία με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, άφησε τη Λαμία με 10 παίκτες, απλοποιώντας περισσότερο την κατάστασγ για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Πάλμα ο οποίος μετά την ασίστ που μοίρασε έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα με τα τρία γκολ που σημείωσε.

Αρχικά στο 33′ μετά από εξαιρετικό σόλο του πολύ καλού απόψε Ζερβίνιο, η μπάλα κατέληξε στον Πάλμα ο οποίος έκανε το 2-0,ενώ τρία λεπτά αργότερα ο επιθετικός από τη Ονδούρα έκανε το 3-0, απλοποιώντας την κατάσταση από το πρώτο ημίχρονο.

Η Λαμία είχε την ευκαιρία της να μειώσει λίγο πριν οι δυο ομάδες πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια, αλλά η κεφαλιά του Ετέμπο μετά από εκτέλεση του Ντεβινσέτι χτύπησε στο δοκάρι, με τον Νιγηριανό να γλιτώνει το αυτογκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, παρόλα αυτά κατάφεραν να χτυπήσουν τους Φθιώτες στο 58΄μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Μαντσίνι έδωσε στον Πάλμα και εκείνος με ένα αριστουργηματικό τελείωμα έκανε το 4-0.

Το κερασάκι στη τούρτα, στον θρίαμβο του Άρη έβαλε ο Γκρέι ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Πάρντιου, η οποία πήρε σημαντική ένεση ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (85′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65′ Ντιόπ), Ζερβινιό (66′ Καμάτσο), Μαντσίνι (65′ Γκρέι), Μάνου Γκαρθία, Πάλμα (85′ Νταμπό)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν (86′ Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Τσιλούλης (66′ Μποάκι), Σλίβκα (75′ Καραμάνος), Γιακουμάκης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (46′ Νούνιες), Ασκόβσκι (46′ Τζανδάρης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις