Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Άρης: Ο Μόουζες Οντουμπάγιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Ο Μόουζες Οντουμπάγιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη
Intime.gr

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», έφθασε ο Μόουζες Οντουμπάγιο, λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (07/07) για λογαριασμό του Άρη. Ο 29χρονος Βρετανός αμυντικός, με νιγηριανή υπηκοότητα, θα υποβληθεί στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Τον Μόουζες Οντουμπάγιο τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελής Ζουμπούλης, με τον 29χρονο αμυντικό να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα, να φύγω για πρώτη φορά από την Αγγλία. Έκανα την έρευνά μου, μίλησα με ανθρώπους που γνωρίζουν την ομάδα. Μου φάνηκε φιλόδοξο το project γι’ αυτό και αποφάσισα να έλθω. Θέλουμε να διεκδικήσουμε έναν τίτλο και να συνεχίσουμε όσο γίνεται στο Conference League», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην άσος της ΚΠΡ.

Ο Οντουμπάγιο, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως θα παίξει και πάλι μαζί με τον Αντρέ Γκρέι, λέγοντας: «Είμαστε εννέα χρόνια φίλοι. Έχουμε χημεία εντός κι εκτός γηπέδου. Μαζί θα βοηθήσουμε τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

Και ο Οντουμπάγιο κατέληξε μιλώντας για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι. Ο σύγχρονος αμυντικός πρέπει να μπορεί να καλύπτει όλη την πλευρά. Είμαι κατά βάση αμυντικός, αλλά ελπίζω να βοηθήσω τον Άρη και στα γκολ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις