Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άρης: Ο Σέρχιο Κόκε αποφυλακίστηκε μετά από 20 μήνες – «Θέλω να δω την οικογένειά μου και την ομάδα»

Άρης: Ο Σέρχιο Κόκε αποφυλακίστηκε μετά από 20 μήνες – «Θέλω να δω την οικογένειά μου και την ομάδα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Σέρχιο Κόκε, είναι και πάλι ελεύθερος μετά από σχεδόν 20 μήνες που παρέμεινε στη φυλακή λόγω διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και δήλωσε την επιθυμία του να δει την οικογένειά του και να έρθει Θεσσαλονίκη να παρακολουθήσει ένα ματς των «κίτρινων.»

Ελεύθερος και πάλι είναι ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε που εξέτιε ποινή από το Νοέμβριο του 2019 έχοντας καταδικαστεί για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Μιλώντας στο σταθμό Metropolis 95,5 FM της Θεσσαλονίκης, ο επιστήθιος φίλος του Κόκε, Γιάννης Κόντης αποκάλυψε πως: «Mπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά επειδή ήξερε ότι χθες έπαιζε ο Άρης, το πρώτο πράγμα που με ρώτησε στη συζήτηση που είχαμε ήταν πώς έπαιξε ο Άρης», ενώ τόνισε πως ο Ισπανός είναι πολύ χαρούμενος που θα δει ξανά την οικογένειά του μετά από τόσον καιρό.

Λίγο αργότερα μίλησε στον ίδιο σταθμό και ο ίδιος ο Σέρχιο Κόκε, όντας φανερά συναισθηματικά φορτισμένος και ξεσπώντας σε κλάματα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με είχαν στο μυαλό του όλο αυτό το διάστημα. Ένιωθα έτσι μια παρηγοριά για όσο καιρό ήμουν στη φυλακή. Είμαι πολύ συγκινημένος και από τα συναισθήματα που εισέπραττα από τον κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί τόσους μήνες ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Όλο αυτό το διάστημα, δεν ήρθε κανείς να μ’ επισκεφθεί από την οικογένειά μου στη φυλακή γιατί θα ήταν πολύ σκληρό για όλους μας. Έτσι θα τους δω έπειτα από 20 μήνες. Θέλω να είμαι μαζί τους και να αφήσω πίσω μου αυτό το γεγονός», είπε. «Πρέπει να ξεκαθαρίσω και τα τυπικά με τη δικαιοσύνη, να πάρω το διαβατήριό μου καθώς ακόμη το έχουν οι αρχές και στη συνέχεια θέλω να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να δω τον Άρη γιατί είμαι οπαδός της ομάδας, αυτή σημάδεψε την καριέρα μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις