Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης – ΟΦΗ 1-1: Ισοπαλία και νέα απώλεια βαθμών για τους Θεσσαλονικείς στη Super League 1

Άρης – ΟΦΗ 1-1: Ισοπαλία και νέα απώλεια βαθμών για τους Θεσσαλονικείς στη Super League 1
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης έμεινε στην ισοπαλία 1-1 κόντα στον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη 10η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να έχουν κι από ένα γκολ που δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Το παιχνίδι ήταν “ανοιχτό” καθόλη τη διάρκεια, με τον Άρη να έχει την κατοχή και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει. Ο Τοράλ άνοιξε μάλιστα το σκορ για τον ΟΦΗ στο 49′, ενώ ο Γκρέι με εντυπωσιακό “ψαλιδάκι” ισοφάρισε στο 56′.

Οι “κίτρινοι” βρέθηκαν έτσι 16 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Κρητικοί πήραν την τρίτη ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς και έχουν 7 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο ματς και ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη σημαντική ευκαιρία για γκολ. Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γκερέρο έκανε εξαιρετική γυριστή κεφαλιά από κοντά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κουέστα “εκτινάχθηκε” εξίσου εντυπωσιακά και απέκρουσε με το ένα χέρι.

Ο Άρης αντέδρασε στη συνέχεια και είχε την κατοχή της μπάλας, φθάνοντας πολύ κοντά και σε ένα γκολ, αφού στο 20′ το σουτ του Ματέο Γκαρσία έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Μανδά.

Οι “κίτρινοι” έστειλαν και την μπάλα στα δίχτυα στο 45′, μετά από ωραίο συνδυασμό των Ματέο Γκαρσία και Γκρέι, αλλά γκολ δεν υπήρξε ποτέ, αφού ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του και το VAR επιβεβαίωσε το οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Ο Άρης είχε και ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Γκρέι πριν το ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο ΟΦΗ άνοιξε τελικά το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή. Στο 49′ ο Γκερέρο έστρωσε με τέλειο τρόπο την μπάλα στον Τοράλ, ο οποίος σούταρε άψογα από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς υπέρ των Κρητικών.

Ο Άρης “απάντησε” όμως αμέσως, αφού ο Γκρέι δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή στο 55′, αλλά ένα λεπτό αργότερα, έπιασε ένα απίθανο ψαλιδάκι, με το οποίο και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 62′, αλλά ο Τζου υποδείχθηκε τελικά σε θέση οφσάιντ, πριν βγάλει τη σέντρα στον Γκερέρο, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς παρέμεινε έτσι “ανοιχτό” μέχρι τέλους, με τον Άρη να “απειλεί” και με ένα διαγώνιο σουτ του Γκρέι στο 72′, αλλά και με ένα κοντινό σουτ του Οντουμπάτζο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άρη χάθηκε στο 86′, με τον Γκρέι να γυρίζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και τον Καμάτσο να βγαίνει αμαρκάριστος απέναντι από τον Μανδά, αλλά να σουτάρει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Το 1-1 έμεινε έτσι μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τς δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία.

Οι συνθέσεις στο Άρης – ΟΦΗ

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (77’ Μαζικού) – Νταμπό (85’ , Ετέμπο – Μαντσίνι (85’ λ. τρ. Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (64’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία – Γκρέι

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς – Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (90’+2’ Μπαλογιάννης) – Περέα, Μεγιάδο (78’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ (64’ Στάικος) – Τοράλ (78’ Θεοδοσουλάκης), Τζου, Γκερέρο

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις