Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης – ΟΦΗ: Δεύτερος και με διαφορά, βύθισαν τους Κρητικούς οι Θεσσαλονικείς (video)

Άρης – ΟΦΗ: Δεύτερος και με διαφορά, βύθισαν τους Κρητικούς οι Θεσσαλονικείς (video)

Ο Άρης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εντυπωσιακή πορεία του στην κανονική περίοδο της Superleague. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε εντός έδρας του ΟΦΗ με 1-0, για την 26η αγωνιστική και τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια, παίρνοντας, μάλιστα, διαφορά από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που ηττήθηκαν από Παναθηναϊκό και Βόλο, αντίστοιχα.

Το LIVE του αγώνα

Στην καλύτερη του σεζόν ως τώρα στα χρόνια της Super League, o Άρης μπαίνει ως φαβορί στα πλέι οφ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και γιατί έχει περισσότερους βαθμούς, αλλά κυρίως γιατί παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα από τους διεκδικητές της τετράδας.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα το πέτυχε μόλις στο 6ο λεπτό ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά με τη φανέλα του Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε το τέρμα του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα έχει αναγκαστική αλλαγή, λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε στο πόδι. Μένει να φανεί πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα, ενόψει των πλέι οφ που ξεκινούν άμεσα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα

Ο Άρης ήταν ανώτερος από τον ΟΦΗ, κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Είχε δοκάρι με τον Σίλβα στα πρώτα λεπτά, αρκετές καλές φάσεις για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί δεν λένε να σηκώσουν με τίποτα κεφάλι, συνεχίζοντας την τραγική πορεία τους, παρά το ντεμπούτο του Νιόπλια στον πάγκο τους. Ο ΟΦΗ θα μπει στα πλέι άουτ από την προτελευταία θέση και μόλις με 19 βαθμούς και θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Superleague 2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο (90’+1’ Σάκιτς), Σίλβα (84’ Μπρούνο), Μήτρογλου (22’ Μάνος).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης (79’ Ουές), Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μεγιάδιο, Στάικος (57’ Νέιρα), Ντε Γκούζμαν (61’ Σακόρ), Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Καστάνιος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις