Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης: “Πάνοπλος” κόντρα στην ΑΕΚ! “Ντόπες” από τον κόσμο στην τελευταία προπόνηση

Άρης: “Πάνοπλος” κόντρα στην ΑΕΚ! “Ντόπες” από τον κόσμο στην τελευταία προπόνηση
ΦΩΤΟ Intime

Ο Μίκαελ Ένινγκ συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (4/3) ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους “κίτρινους” να παρατάσσονται με όλα τους τα “όπλα” κόντρα στην Ένωση. Αντιπροσωπεία του “Super 3” έδωσε το “παρών” στην τελευταία προπόνηση ζητώντας από τους παίκτες να ανταποκριθούν όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη πρόκληση.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αύριο (4/3), με το Μίκαελ Ένινγκ να ανακοινώνει αμέσως μετά την αποστολή για τον μεγάλο αγώνα. Στην προπόνηση μάλιστα παρευρέθηκε αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας για να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες.

“Δείτε το παιχνίδι μέσα από τα δικά μας μάτια. Είμαστε μαζί σας, σας πιστεύουμε κι έχετε την ευκαιρία να γράψετε τα ονόματά σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Άρη” φαίνεται να είπαν στους παίκτες των “κιτρίνων” οι οπαδοί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Η αποστολή της ομάδας μας (θα πετάξει σε λίγη ώρα για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. (18:30), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Έμαν, Ρόουζ, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ιντέγιε, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Aμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις