Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Με Μπρούνο Γκάμα και «ντόπες» από οπαδούς

Άρης – ΠΑΟΚ: Με Μπρούνο Γκάμα και «ντόπες» από οπαδούς
Intime.gr

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ο Μπρούνο Γκάμα, για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» (5η αγωνιστική των play off της Superleague). Επίσκεψη οπαδών και… τόνωση ψυχολογίας ενόψει ντέρμπι.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Μπρούνο Γκάμα να προπονείται κανονικά θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας, εν αντιθέσει με τους Μπρούνο, Κάτσε και Μπεναλουάν, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους.

Να αναφέρουμε ότι –όπως συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα- μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Κλ. Βικελίδης» και καθώς η αποστολή ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το γήπεδο, οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι.

Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα και άναψαν πυρσούς, σε μια προσπάθειά να «ντοπάρουν» τους παίκτες του Άκη Μάντζιου ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ζητώντας τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μανσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις