Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: «Σπόντα» από Καρυπίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία (video)

Άρης – ΠΑΟΚ: «Σπόντα» από Καρυπίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Superleague και μετά το τέλος του αγώνα άφησε “αιχμές” προς τους αντιπάλους του, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο “ισχυρός άνδρας” των “κιτρίνων” βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει μία παλιότερη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.

ΠΑΟΚ: Αιχμές από Γκαρσία! “Κάποιοι παίζουν φιλικά κι εμείς τελικούς” (video)

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρυπίδης δήλωσε τα εξής: “Τρεις βαθμοί είναι κι αυτοί. Την περιμέναμε. Θέλαμε να δώσουμε αποδείξεις ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία στη θέση που βρισκόμαστε, άσχετα με τη λάσπη που μας ρίχνουν. Ήταν φιλική νίκη κι αυτό το λέω για τον κ. Γκαρσία.

Εμείς όλα τα παιχνίδια τα παίζουμε στο γήπεδο. Εδώ δίνουμε τις απαντήσεις μας. Η λάσπη που έπεσε μετά από μια ήττα που είχαμε, για εμένα δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο που μας έλειπε. Στεναχωριέμαι που έλειπε αυτός ο κόσμος. Ούτε ο ξένος διαιτητής μάς κάνει; Επειδή έχουν μάθει να σφυρίζουν διαφορετικά και να παίζουν οι διαιτητές διαφορετικά; Είμαστε δεμένοι με τους παίκτες, έχουμε καλά αποδυτήρια”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις