Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αιχμές από Γκαρσία! “Κάποιοι παίζουν φιλικά κι εμείς τελικούς” (video)

ΠΑΟΚ: Αιχμές από Γκαρσία! “Κάποιοι παίζουν φιλικά κι εμείς τελικούς” (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ πήρε άνετη νίκη επί της Λαμίας στη 10η αγωνιστική της Superleague, αλλά μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε αιχμές για τους ανταγωνιστές του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε λόγο για φιλικά άλλων ομάδων στην Ελλάδα, την ώρα που η δική του έχει μπροστά της μόνος… τελικούς.

Οι δηλώσεις του Γκαρσία

«Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα… Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…».

Λαμία – ΠΑΟΚ: Ωραίος κι ο νέος κι ο… παλιός! Τζόλης και Βιεϊρίνια καθάρισαν το ματς (video)

Για το rotation στην ομάδα: «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια, που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις