Κυριακή, 2 Ιουν.
24oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση για τους «κίτρινους» πριν το ντέρμπι για τα πλέι οφ της Super League

Άρης – ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση για τους «κίτρινους» πριν το ντέρμπι για τα πλέι οφ της Super League

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Άκη Μάντζιο να πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από την σπουδαία αναμέτρηση.

Ο Άρης ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους «κίτρινους» μάλιστα να πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση το Σάββατο (18/05/24) στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ρόστερ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενόψει του Άρης – ΠΑΟΚ ο ίδιος δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του θα παίξουν για το γόητρο και την φανέλα του συλλόγου, ενώ αρκετά αυστηρά θα είναι τα μέτρα της αστυνομίας ενόψει της αναμέτρησης, με σκοπό να μην γίνει το παραμικρό.

Μάλιστα μπορεί για τον Άρη να προέχει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο (25/05/24) απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου ο σύλλογος διεκδικεί το πρώτο του τρόπαιο μετά από μισό αιώνα, ωστόσο εντός της ομάδας άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ντέρμπι, στο οποίο θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους ευατό.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις