Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης: Παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση! Μίλησε και με Ματέο Γκαρσία (vid, pics)

Άρης
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη της Superleague και το παιχνίδι με τη Λαμία, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να δίνει το “παρών” στην προπόνηση.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης είχε την ευκαιρία για να μιλήσει με τον προπονητή Άκη Μάντζιο, αλλά και με παίκτες της ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος εξήγησε τους λόγους της απουσίας του σε προηγούμενες προπονήσεις, με το θέμα του να θεωρείται λήξαν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Λαμία (04/01, 19:30).

Άρης: Εκνευρισμός για Ματέο Γκαρσία

Ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Εργκους Κάτσε ακολούθησε και πάλι κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, καθώς και παιχνίδι τακτικής.

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Σάσα, από την πλευρά τους, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Αύριο, Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί σε δύο γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

 

📸: Προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρου Καρυπίδη… 💛🖤🏟⚽️🤜🤛💪 #ARISFC #training #ARISFamily #VamosARIS

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις