Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Άρης – Πρίφτης: “Το καλύτερο που μπορούμε με τον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)
ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)

Ο κόουτς των Θεσσαλονικέων στάθηκε στο ότι η ομάδα του βρίσκεται για τρίτη σερί σεζόν στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, ενώ τόνισε πως ο Άρης θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Μας χαροποιεί ότι για τρίτη χρονιά είμαστε εδώ αλλά καταδεικνύει επίσης και την προσπάθεια που γίνεται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο συντελεστής δυσκολίας σε αυτά τα παιχνίδια είναι υψηλός όμως θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Εμείς ελπίζουμε να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια και να δώσουμε ότι έχουμε. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Ολυμπιακό στο final four. Να γίνουν ήρεμα παιχνίδια, χωρίς απρόοπτα και να τα απολαύσουμε όλοι μας» τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Με χαροποιεί ότι παραμένουμε οι ίδιοι που ήμασταν και πριν τρία χρόνια. Αυτό δείχνει σταθερότητα. Όλες οι χρονιές ως τώρα έχουν ιδιαιτερότητες. Η πρώτη χρονιά είναι χαραγμένη στη μνήμη μου γιατί ήταν η παρθενική και για μένα. Για την περσινή σεζόν μου άρεσε πολύ το μπάσκετ το παίζαμε. Αλλά και φέτος, παρά τις δυσκολίες μείναμε στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό είναι σημαντικό. Ας ελπίσουμε στο μέλλον οι τέσσερις ομάδες του final four να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε