Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άρης: «Πρόβλημα επικοινωνίας» διακρίνει ο Κουέστα, για τις απουσίες μίλησε ο Μάντζιος

Άρης: «Πρόβλημα επικοινωνίας» διακρίνει ο Κουέστα, για τις απουσίες μίλησε ο Μάντζιος
ΦΩΤΟ Intime

Στις απουσίες και το γεγονός ότι ο Άρης έκανε ότι μπορούσε για να πάρει ένα ματς στο οποίο θα έπρεπε να έχει έρθει η νίκη μίλησε ο τεχνικός των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας αναφέρθηκε σε «πρόβλημα επικοινωνίας» των παικτών που πρέπει να λυθεί.

Στις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε ο Άρης στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague. Μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο 52χρονος Έλληνας προπονητής εμφανώς απογοητευμένος τόνισε: «Ξεκινήσαμε με μια καλή ευκαιρία του Καμαρά. Ήμασταν πιεστικοί, αλλά δε βρήκαμε το γκολ. Ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε και με τις απουσίες που είχαμε, το κάναμε». Και ολοκλήρωσε ο Μάντζιος: «Δοκιμάσαμε με κάθε πιθανό τρόπο αλλά το τέρμα που θα μας απελευθέρωνε δεν ήρθε… Ήταν ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, ο Άρης πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς… ».

O Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη, Χουλιάν Κουέστα είπε από την πλευρά του: «Σαφώς δεν είμαστε ευχαριστημένοι, χάσαμε δύο βαθμούς αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Θα πρέπει τις επόμενες εβδομάδες να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες, θα πρέπει να δουλέψουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά σίγουρα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας που θα πρέπει να λυθεί στα επόμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε σίγουρα την διακοπή προκειμένου να επανέλθουν και οι τραυματίες και να δουλέψουμε στην επικοινωνία της ομάδας που θα μας δώσει ένα αβαντάζ για τη συνέχεια».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Τζιανλούκα Φέστα δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος με το – δεύτερο συνεχόμενο – βαθμό που πήρε η ομάδα του. «Παίξαμε πολύ καλά και όχι μόνο αμυντικά. Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και συμπλήρωσε: «Έχουμε καλή οργάνωση και νοοτροπία αλλά έχουμε και δρόμο μπροστά μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις