Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άρης: Προβλήματα για Καμαρά, Νταμπό και Καμάτσο

Άρης: Προβλήματα για Καμαρά, Νταμπό και Καμάτσο
ΦΩΤΟ Intime

Με τρία προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, αφού Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραφαέλ Καμάτσο και Μπράιαν Νταμπό είναι τραυματίες.

Καμαρά και Καμάτσο έχουν ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και ο Νταμπό στο γαστροκνήμιο και περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το μέγεθος των προβλημάτων τους.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για όσους ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τακτική με τελειώματα φάσεων και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Νικολάς Ενκουλού να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραφαέλ Καμάτσο (αμφότεροι με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους) και Μπράιαν Νταμπό (ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο), που εξετάστηκαν και σήμερα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Άρης, Νίκο Ξυλούρη, έκαναν μαγνητική και το βράδυ αναμένονται τα αποτελέσματα.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/01, 20:00), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις