Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης: Συμφωνία με Λιόν για Παπέ Σεΐκ Ντιόπ αποκαλύπτει η «Equipe»

Άρης: Συμφωνία με Λιόν για Παπέ Σεΐκ Ντιόπ αποκαλύπτει η «Equipe»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Άρης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Λιόν για τη μετεγγραφή του Παπέ Σεΐκ Ντιόπ, ο οποίος και έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη γαλλική ομάδα.

Ο Σενεγαλέζος μέσος είχε αποκτηθεί έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ από τους “Λιονέ”, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στη Γαλλία και μετά από δύο δανεισμούς, η «Equipe» αναφέρει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, έναντι περίπου 500.00 ευρώ.

Το δημοσίευμα για Άρη και Ντιόπ

«Η Λιόν ήρθε σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφή του μέσου Παπέ Σεΐκ Ντιόπ. Ο παίκτης αγοράστηκε για 10 εκατομμύρια ευρώ από τη Θέλτα το καλοκαίρι του 2017,αλλά δεν έχει ποτέ τη θέση του στην Λιόν. Αφού τον έδωσε διαδοχικά δανεικό στην πρώην ομάδα του (2019-2020) και στη συνέχεια στη Ντιζόν (2020-2021), χωρίς περαιτέρω επιτυχία, η Λιόν φαίνεται ότι βρήκε τον επόμενο σταθμό για τον 24χρονο μέσ, έξι μήνες από τη λήξη του συμβολαίου του.

Η Λιόν έχει όντως έρθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης για τελική μεταγραφή αξίας κάτω των 500.000 ευρώ. Λείπει πλέον η συμφωνία του Σενεγαλέζου, ο οποίος δεν έχει ακόμη δώσει το πράσινο φως για ένταξη στην Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις