Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άρης: Τέλος ο Έμαν – Χωρίς Κάτσε κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Τέλος ο Έμαν – Χωρίς Κάτσε κόντρα στον ΟΦΗ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αυστριακός τερματοφύλακα Φαμπιάν Έμαν, ενώ παράλληλα έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, από την οποία απουσιάζει ο Έργκις Κάτσε που υπέστη θλάση.

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη αποτελεί από σήμερα (18/12) ο Φαμπιάν Έμαν. Όπως ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι», το συμβόλαιο του συλλόγου με τον 22χρονο Αυστριακό τερματοφύλακα λύθηκε κοινή συναινέσει.

Ο Έμαν μετακόμισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το καλοκαίρι του 2019, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς. Διεθνής με την εθνική Ελπίδων της χώρας του, φόρεσε συνολικά 12 φορές τη φανέλα του Άρη. Κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε δύο περιπτώσεις, ενώ δέχθηκε συνολικά 19 τέρματα. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Fabian Ehmann. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον διεθνή Αυστριακό τερματοφύλακα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Ο Έμαν δεν θα ταξιδέψει – προφανώς – για το Ηράκλειο, όπως άλλωστε και ο Έργκις Κάτσε. Ο διεθνής Αλβανός μέσος υπέστη θλάση στο δικέφαλο μηριαίο και έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας. Ο Άκης Μάντζιος θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του από… το νέο έτος!

Την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι: Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάκιτς, Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις