Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Άρης : Τέσσερις προσφυγές στο διαιτητικό δικαστήριο

Άρης : Τέσσερις προσφυγές στο διαιτητικό δικαστήριο
Intime.gr

Νέος πονοκέφαλος για την ΠΑΕ Άρης, λόγω της κίνησης παλιών παικτών, να προσφύγουν κατά της ομάδας ζητώντας ενεργοποίηση ποινών. Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού.

Τα.. προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στον Άρη, καθώς αυτή την φορά προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ οι Αγκάνθο, Κύργιας, Κοτσαρίδης και Βλάχος, διεκδικώντας χρήματα και ζητώντας την επιβολή ποινών (αφαίρεση τριών βαθμών).

Πιο συγκεκριμένα, ο Αγκάνθο ζητάει 100.000 ευρώ, ο Μιχάλης Κύργιας 93.000 ευρώ, ο Κοτσαρίδης 30.000 ευρώ ενώ ο Βαλεντίνος Βλάχος, 50.000 ευρώ.

Εφόσον υπάρξει δικαίωση, η νυν ΠΑΕ θα κληθεί -βάσει του ισχύοντος νόμου- να καταβάλει το 50% του ποσού που όφειλε η παλιά εταιρία, ενώ υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο απόρριψης της αίτησής τους όπως έγινε με Παπαζαχαρία, Κουλουχέρη.

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Στα ευχάριστα της ημέρας η επιστροφή του Νικόλα Ιωάννου στο κανονικό πρόγραμμα, όπως και το γεγονός ότι ο Γιόχαν Μπεναλουάν ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Μπρούνο Γκάμα (θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο) έκανε θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο), ο Μπρούνο Φελίπε (θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό) συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Εργκους Κάτσε έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις