Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Άρης: Θετικός ο Σωτηρίου για μια πιθανή μετεγγραφή

Άρης: Θετικός ο Σωτηρίου για μια πιθανή μετεγγραφή

Ο Άρης φαίνεται να έχει στο “στόχαστρό” του τον Πιέρο Σωτηρίου και ο Κύπριος επιθετικός σχολίασε το γεγονός, αφήνοντας “ανοιχτό” το ενδεχόμενο της μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι αποτελεί μία δύσκολη περίπτωση.

Ο Σωτηρίου αγωνίζεται στην Αστάνα, μετά το πέρασμά του κι από την Κοπεγχάγη, και έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, αλλά δεν ήταν αρνητικός σε μία πιθανή μετεγγραφή του στον Άρη, με βάση όσα είπε στον ΣΠΟΡΦΜ.

Οι δηλώσεις του Σωτηρίου

Για το ότι έγινε πατέρας: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που απέκτησα ένα μικρό παιδάκι. Μετά από 10 μέρες θα ταξιδέψω στην Αστάνα όπου θα αρχίσουμε προετοιμασία για τη νέα σεζόν».

Για το συμβόλαιό του: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Αστάνα. Θα προσπαθήσω να βγω πρώτος σκόρερ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι είχαμε μια καταστροφική σεζόν. Αυτοί είναι οι δυο στόχοι που θέλω να πετύχω το νέο χρόνο».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν γνωρίζω τίποτα. Ο μάνατζερ μου προσπαθεί, μιλάει με διάφορους. Του ανάφερα ότι δεν θέλω να μου λέει οτιδήποτε εάν δεν είναι χειροπιαστό. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί όχι να μην αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Όπως είπα και πριν, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει οικονομικά ο Άρης την Αστάνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις