Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άρης: Θλάση ο Ντουάρτε

Άρης: Θλάση ο Ντουάρτε
ΦΩΤΟ Intime

Θλάση 1ου βαθμού έχει υποστεί ο Ντουάρτε, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και ο Άρης ενημέρωσε πως η κατάσταση του παίκτη θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του, με τους Τζένγκο και Ρόουζ να μένουν ακόμα μία ημέρα εκτός προπόνησης συνεχίζοντας τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ δυσάρεστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις του Ντουάρτε, καθώς η μαγνητική έδειξε πως ο άσος των «κιτρίνων» έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Με απογευματινή προπόνηση (το πρωί υπήρξε ατομικό πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών) συνεχίστηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Άρη στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις πρέσινγκ και αμυντικής μετάβασης, τελειώματα φάσεων για ένα γκρουπ και αμυντική υποομαδική τακτική για το άλλο γκρουπ και παιχνίδι τακτικής.

Οι Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Σε ό,τι αφορά τον Λέριν Ντουάρτε, οι εξετάσεις που έκανε σήμερα στη Θεσσαλονίκη έδειξαν θλάση α’ βαθμού στη γάμπα. Ο Ολλανδός μέσος θα επιστρέψει για θεραπεία στα 3-5 Πηγάδια και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ζήσης Σαλιάρης (μέσος) από την ομάδα Κ19.
Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις