Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άρης: Τρία προβλήματα για τον Μάντζιο

Άρης: Τρία προβλήματα για τον Μάντζιο
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά ο Άκης Μάντζιος αντιμετωπίζει τρία προβλήματα με απουσίες παικτών.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει στη διάθεσή του τους, Τζέγκο, Σάκιτς και Ντάτκοβιτς, με τους δύο πρώτους να είναι τραυματίες και τον τρίτο αδιάθετο στη σημερινή (07/12) προπόνηση.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (13/12, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Οι Τζέιμς Τζέγκο, Εμάνουελ Σάκιτς (αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα θεραπείας και επανένταξης) και Τόνι Ντάτκοβιτς (στομαχικές διαταραχές) δεν συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε δύο γκρουπ (το πρώτο έκανε ενεργητική αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο και διαλειμματική προπόνηση).

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις