Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – Βόλος: Φιλική ματσάρα με 7 γκολ στο «Βικελίδης»

Άρης – Βόλος: Φιλική ματσάρα με 7 γκολ στο «Βικελίδης»
ΦΩΤΟ Intime

Άρης και Βόλος έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε φιλική αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τους “κίτρινους” να παίρνουν τελικά με δυσκολία τη νίκη με 4-3.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προηγήθηκε με 2-0 και 3-2, αλλά χρειάστηκε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις για να “λυγίσει” τελικά τους φιλοξενούμενους και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο -θεωρητικά- τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ του Λέισμαν στο 21′ και διπλασίασε τα τέρματα με τον Μπερτόγλιο 6 λεπτά αργότερα. Οι Βολιώτες “απάντησαν” όμως Πουρίτα (43’) και Μπαρτόλο (45’), πηγαίνοντας με ισόπαλο αποτέλεσμα στα αποδυτήρια.

Οι “κίτρινοι” προηγήθηκαν όμως ξανά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Μπρούνο Γκάμα να κερδίζει πέναλτι στο 49′ και να ευστοχεί ο ίδιος από τη “βούλα”. Ο Βόλος ισοφάρισε ξανά στο 80΄με σουτ του Τερεζίου στην κίνηση, για να κρίνει τελικά την αναμέτρηση ο Ματίγια στις καθυστερήσεις με το δεύτερο πέναλτι του Άρη στο ματς.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Βόλος

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (77’ Σάκιτς), Λούμορ (53’ Λούμορ), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Φαμπιάνο (81’ Ασλανίδης), Εντιαγέ (70’ Τζέγκο), Σάσα (85’ Ματίγια), Γκάμα (53’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76’ Ιτούρμπε), Ματέο (70’ Χαϊροβιτς), Μάνος (85’ Ντουάρτε).  
ΝΠΣ Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν (70’ Κότνικ), Μπαριέντος (70’ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φερνάντες (46’ Βοϊτκόφσκι), Φεράρι (70’ Γκρίλο), Γκιουλέν (70’ Σοάρες), Πουρίτα (70’ Τερεζίου), Ρεγκατίν (88’ Μεταξάς), Ρομέρο (Ριένστρα), Βαν Φιρτ (70’ Κούζντρα), Τσοκάνης (70’ Νίνης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις